full-solar
 
Napellenző

NAPELLENZŐ

A napellenzők nagy szilárdságú alumínium szerkezete, valamint impregnált UV. álló ponyva anyagának köszönhetően kiválóan alkalmas teraszok, erkélyek, üzlethelyiségek árnyékolására.

Napellenző működtethető kézi mozgatással vagy igény szerint motoros, vagy teljes automatizált kivitelben. Nagyobb méretben készült napellenzőket görgős bölcsővel és négy karral készítjük.

Ha szükséges a ponyva és a szerkezet megóvására alutető használata ajánlott.
 
Állványos napellenző

Állványos napellenző

Akár már egyedi ár


Az állványos napellenző kerthelyiségek, vendéglői teraszok könyökkaros napellenzők által nagy felületek árnyékolására szolgál.

Az állványos napellenző nagyméretű, és nagy kinyúlású napellenzők felszerelését teszi lehetővé. Az acél áthidaló egy rácsos tartó, amely 40 x 60 mm-es zártszelvényből készül. A tartó oszlop 90 x 90 mm-es zártszelvényből, vagy Ø 108 mm-es csőből készül igény szerint, a környezethez jobban illeszkedő kialakításnak megfelelően. A tartó oszlopok készülhetnek betonozható, a talajba 60 cm mélyen betonozott lábbal, de meglévő kőburkolatú teraszoknál a terasz síkra , a betonfelületre acél dűbellel rögzíthető hegesztett talppal is. Ennek a talpnak a mérete 50 x 50 cm. Maga a napellenző a napellenző állványra kerül felszerelésre a két oldalára. Az áthidaló magassága mindenkor az igényeknek és a napellenzők kinyúlásának megfelelően kerülnek kialakításra. A napellenzők speciális konzollal kerülnek felszerelésre hogy a védőtetők helye biztosított legyen.

Ajánlott szélesség 9 m

redonyok1 redonyok2
Separet N típusú napellenző

Separet N típusú napellenző

Akár már egyedi ár


Mennyezetről függőlegesen mozgó napellenző. A karos napellenzőtől annyiban különbözik, hogy itt nincsenek feszítő karok, hanem a ponyva a ponyvahengerről egy 2.5 cm átmérőjű horganyzott súlycső nehezék segítségével ereszkedik le és feszül meg.A ponyvahenger korcolt acélcső horganyozva, átmérő 70 mm, 1 mm-es falvastagsággal, a végeiben üvegszál erősítésű műanyag dugókkal. Napellenzőt működtethető hajtókarral de kívánságra motorral is. A szél mozgása ellen az acélcső nehezék rögzítésével és a ponyva megfeszítésével a ponyva megfeszíthető.

Mivel minden szerelésnél más és más a kirögzítés lehetősége, ezért a szerkezetek alsó rögzítését a helyszíni szerelés alkalmával kell megoldani /: hiszen nincs két egyforma erkély : /. A legördülő ponyvát két szélén bovden, pálcás vagy sínes megvezetéssel látjuk el. A popnyva anyaga gombásodás ellen impregnálva van.

Ajánlott maximális szélesség 6 m

redonyok1 redonyok2 redonyok3 redonyok4
Basic napellenző

Basic napellenző

Akár már egyedi ár


Ezen napellenző a legkedveltebb és a legjobban elterjedt napellenző. Működtethető motorral vagy kézi hajtókarral. Felszerelhető oldalfalra, mennyezetre. A szerkezet egy 40x40-es horganyzott acél zárt szelvényre épül. Erre a zárt szelvényt kerül fel alumíniumöntvény henger tartó konzol valamint a ponyva tartó konzol a karokkal együtt. Napellenző maximális szélessége 10 méter. A szélességtől függően 2 - 4 db karral készül. A karok kinyúlási hossza 1,50 - 3,50 méterig változhat.. A ponyvahenger egy 70mm átmérőjű horganyzott acél cső melyre a napellenző ponyva tekeredik fel. A napellenző karokkal a ponyva dőlését 0 - 90 fokig állítható. A napellenző karokban egy előfeszített rugós mechanizmus van elrejtve. Ennek a rugós feszítésnek köszönhető, hogy a ponyva mindig feszes legyen. Ha szükséges a napellenzőt védőtetővel is ellátható növelve annak élettartamát.

Karok száma a szélesség függvényében változik:
- 2.5-5 méterig 2 karral
- 5-8 méterig 3 karral
- 8-10 méterig 4 karral szereljük

Választható karhosszak: 1,50m; 2,00m; 2,50m; 3,00m; 3,25m; 3,50m

redonyok1 redonyok2 redonyok3 redonyok4 redonyok5
Napellenző motor

Napellenző motor

Akár már 39.000.-/tól


Napellenzőt éppen úgy lehet motorral működtetni mint a redőnyöket. Megoldható sima kapcsolós működtetéssel de ha a kényelmesebb változatot választjuk akkor távirányítóval vagy teljesen automatikus működtetéssel. Ilyenkor szél és fény érzékelővel kapcsoljuk össze a motort melynek vezérlése teljesen automatikussá teszi a napellenző működtetését.

redonyok1
Napellenző ponyva

Napellenző ponyva

Akár már 6.500.-/m2


Napellenzőknél használt ponyváink mindegyike UV védelemmel valamint víz és szennyeződés taszító réteggel van impregnálva. Fő jellemzőjük a nagy szilárdság és a hosszú élettartam. Semmilyen kezelést nem igényel, színét hosszú ideig megőrzi. Igen nagy színválasztékban szállítjuk megrendelőink kívánsága szerint így garantáltan megtalálják az elképzelésüknek megfelelő színt.

Napellenző szerkezet: Fő tartó eleme horganyzott acél zárt szelvény melyre alumínium ötvözetből kerül fel a karok tartó bölcső valamint a rúgós karok. Szintén erre kerül felszerelésre az acél henger, erre tekeredik fel a ponyva. Magát a napellenzőt tartó konzolokkal erősítjük fel az oldalfalra akár a mennyezetre.

redonyok1

Full-solar Kft.

2141 Csömör
Gárdonyi Géza 13.
Pest Megye, Hungary

Tel: 06-70/630-3405

Adószám: 14411049-1-13
Cégj: 13-09-121907

E-mail: info@full-solar.hu

Javítás

Redőny javítás: gurtni és zsinór csere, gurtni beszedő, faredőny és motoros redőny javítás.

Reluxa javítás: zsinór csere, reluxa átfúzés, forgató pálca pótlás

Napellenző javítás: motoros napellenző javítás, ponyva csere. Ha Ön szeretné lecserlélni mi méret alapján legyártjuk és leszállítjuk.

Roletta javítás: vászon csere. feszítő rugó csere stb.

Javítás rövid határidővel garanciával!

Facebook