full-solar
 
Redőny

REDŐNY

Fő jellemzője ezen redőnyöknek, a csendes működés, valamint a kiváló hő és hang szigetelés. A felszerelt redőny téli időszakban a lakás hőmérsékletét 3-4 fokkal emeli. Nyári időszakban az erős napsütés ellen a redőny kiváló védelmet biztosít. Köztudott, hogy az erős napsugárzás nem csak a függönyöket, hanem a bútorokat is tönkre teszi. Ezen redőnyök egyes változatai a lakás biztonsági funkcióit is ellátják. Esztétikus megjelenésűek.

Működtetés szempontjából redőnyöket mozgathatjuk kézi, illetve villany motor segítségével. Ha motoros redőny kivitelt választjuk, akkor azon belül is lehet redőnykapcsolóval, távirányítóval, illetve automatikus működtetéssel működtetni.
 
Hagyományos műanyag redőny

Hagyományos műanyag redőny

Akár már 7000.-Ft/m2


Faredőny után a sima műanyag redőny a legrégebben gyártott redőny típus. Szerkezeti felépítése, egyszerűsége valamint a könnyű kezelhetősége révén igen keresett redőny. A külső árnyékolók / redőny / legismertebb és legelterjedtebb, amely kiváló hő és hangszigetelő tulajdonságú. Ellenáll az UV sugárzásnak valamint a csendes működés jellemzi.

A műanyag redőny bármely ablaktípusra felszerelhető. A redőny tokja anyagában festett korrózió álló fém tokkal készítjük /: lindab lemez :/. A redőny lefutó rendszere műanyag, redőny lécek dupla falú légréssel ellátott műanyagból készülnek. A szerkezeti felépítésük miatt ezek a redőnyök a legkeresettebb olcsóbb árkategóriába tartoznak.

redonyok1 redonyok2
Új típusú műanyag redőny

Új típusú műanyag redőny

Akár már 8900.-Ft/m2


Új típusú műanyag redőny külsőre, kialakításra nagyon hasonlít az alumínium redőny formavilágára. A tok mérete, formája, a lefutó sin szinte majdnem olyan mint az alumínium redőny, kivéve hogy nem alumíniumból készült, hanem műanyagból. A redőny ablakra felszerelve könnyed és csöndes működtetés jellemzi. . A redőny tengely rendszere golyóscsapágyakon mozog mely könnyebb mozgatást eredményez. A redőny tok úgy van kialakítva, hogy a megrendelő kérésére a szúnyoghálót / rovar hálót / be lehet szerelni a redőny tok belsejébe. Természetesen a redőny és a szúnyogháló / rovar háló / függetlenül mozgatható egymástól. A redőny lefutó sínben gumibetét van a zajok csillapítására.

redonyok1 redonyok2 redonyok3 redonyok4
Aluredőny

Aluredőny

Akár már 18.500.-Ft/m2


Alumínium redőny a modern árnyékolás vezetője. Ahogy a nevében is benne van minden alkatrésze alumíniumból van. Kiváló hő és hangszigetelő, védi az ablakot az időjárás viszontagságaitól. A redőnyöket anyagában színterezett alumíniumból készítjük. A redőny lefutó rendszere alumínium. Redőny lécei dupla falú púrhabbal kifújt alumínium, mely kiváló hő és hangszigetelő ezáltal nagyobb a redőnyléc merevsége, szigetelése. . Redőny tengely rendszere fém golyóscsapágyas kivitelű. Redőny lefutók gumibetétes kialakításúak ezzel csökkentve a redőnyléc rezgéseit. A redőny tok szintén úgy van kialakítva, hogy a szúnyoghálót / rovar hálót / be lehet szerelni a redőny tok belsejébe.


Ezek a redőnyök már motoros mozgatással is készülhetnek. Vezérelhetőek távirányítással, vagy akár időkapcsolóval.

redonyok1 redonyok2 redonyok3 redonyok4 redonyok5
Faredőny

Faredőny

Akár már 29.000.-Ft/m2


Faredőny a legrégebben gyártott redőny fajta. Anyagának köszönhetően kiváló hő és hang szigetelő tulajdonságú. A redőny anyaga jó minőségű szárított csomómentes fából készül. A faredőny léceit elkészültük után festjük, pácoljuk a megrendelő kívánsága szerint., ezzel védve az időjárás viszontagságaitól. A redőnylécek egymáshoz rögzítése acél lamellákkal történik, felső egyharmadában gurtni rögzítéssel. Az acél lamelláknak köszönhetően a redőny lécek egymástól lévő távolsága nagymérvű szellőztetést biztosít. Redőny tengelye fém golyóscsapágy kialakítású. A lefutó sín acél vagy alumínium „Ú” profil. Faanyagából adódóan nagyméretű redőnytokra van szükség szerelésekor ezért kizárólag falba épített redőny tokoknál használható. Működtethető kézi vagy motoros működtetéssel.

redonyok1 redonyok2 redonyok3 redonyok4

Full-solar Kft.

2141 Csömör
Gárdonyi Géza 13.
Pest Megye, Hungary

Tel: 06-70/630-3405

Adószám: 14411049-1-13
Cégj: 13-09-121907

E-mail: info@full-solar.hu

Javítás

Redőny javítás: gurtni és zsinór csere, gurtni beszedő, faredőny és motoros redőny javítás.

Reluxa javítás: zsinór csere, reluxa átfúzés, forgató pálca pótlás

Napellenző javítás: motoros napellenző javítás, ponyva csere. Ha Ön szeretné lecserlélni mi méret alapján legyártjuk és leszállítjuk.

Roletta javítás: vászon csere. feszítő rugó csere stb.

Javítás rövid határidővel garanciával!

Facebook