full-solar
 
Redőnymotorok

REDŐNYMOTOROK

Redőnymotorok megjelenésével redőnyök működtetése nem csak könnyebbé de kényelmesebbé vált. Redőnymotorokat a kis helyigény és az igen nagy emelő teljesítmény jellemzi.

Kicsi mérete miatt a redőny tengelyében elhelyezhető. Teljesítmény mellett fő jellemzője a halk működés, a megbízhatóság, és a hosszú élettartam.

Redőnymotorok működtethetőek sima mechanikus kapcsolóval, rádióvezérléssel valamint automatikus rendszerrel.
 

Becker motorok

Akár már -


Redőnymotorok telepítésekor a vezetékrendszereket vagy falvéséssel vagy ahol ez nem lehetséges kábelcsatornában vezetjük el, ezért célszerű ha új építkezés vagy lakás felújítás van ezeket a falvésési munkálatokat elvégzik.

Természetesen van lehetőség a már meglévő motorral szerelt redőnyök automatizálására vagy az egyszerűbb kialakításra az az a távirányító használatára. Ilyenkor a meglévő redőnymotorokhoz egy külső rádiós vevőegység felszerelésével távirányító segítségével kényelmesebbé tehetjük a redőny mozgatását. Távirányító segítségével egyszerre akár több motort is tudunk irányítani akár egyenként akár egyszerre. Nem csak az ablakra rakott redőnyre lehet felszerelni, hanem az átlagosnál magasabb ajtóra is, mivel magasságot mi tudjuk beszabályozni és csak a súly lehet a korlát.

Ezek a motorok a megfelelő teljesítmény és méret kiválasztásával használhatóak napellenző, szúnyogháló működtetésére is.

Elero Motorok

Akár már -


A redőnymotorok 220v-os feszültséggel működnek. Teljesen zártak és védve vannak az eső, pára vagy por által okozott károk ellen. Redőnymotorok mindegyike alsó és felső végállás kapcsolóval rendelkezik, így használat közben nem szükséges megvárni míg teljesen kinyit vagy bezár. Természetesen bárhol megállítható és újból indítható. Motoroknak semmilyen karbantartásra nincs szükségük.

Full-solar Kft.

2141 Csömör
Gárdonyi Géza 13.
Pest Megye, Hungary

Tel: 06-70/630-3405

Adószám: 14411049-1-13
Cégj: 13-09-121907

E-mail: info@full-solar.hu

Javítás

Redőny javítás: gurtni és zsinór csere, gurtni beszedő, faredőny és motoros redőny javítás.

Reluxa javítás: zsinór csere, reluxa átfúzés, forgató pálca pótlás

Napellenző javítás: motoros napellenző javítás, ponyva csere. Ha Ön szeretné lecserlélni mi méret alapján legyártjuk és leszállítjuk.

Roletta javítás: vászon csere. feszítő rugó csere stb.

Javítás rövid határidővel garanciával!

Facebook