full-solar
 
Reluxa

RELUXA

Reluxáinkat az ablak típusához igazodva többféle kivitelben és méretben szállítjuk, kizárólag alumíniumból (alureluxa) és fából.

A rendelkezésünkre álló színekkel kiválóan lehet a lakás, vagy iroda jellegéhez kialakítani termékünket, így annak hangulatát sokban meghatározza, feldobja.

Reluxa lamella 16 illetve 25 mm-es szélességű lehet. A lamellák elfordításával illetve fel vagy le engedésével tudjuk a lakásba jutó napfény mennyiségét szabályozni. Sokan úgy gondolják, hogy a felszereltet redőny, szúnyogháló vagy napellenző feleslegessé teszi a reluxa felszerelését, ugyan akkor tökéletes kiegészítője a már meglévő árnyékolástechnikai berendezésnek.
 
Alureluxa

Alureluxa

Akár már 5.500.-Ft/m2


Reluxák szerelhetőek az ablak üvege elé, két üveg közé, illetve tetőtéri ablakok esetén, közvetlenül ablak elé. Reluxa kivitele szerint két formája lehet: bowdenes vagy üvegpálcás rendszerű. Azokon a helyeken, ahol a reluxa nem két üveg közé kerül beszerelésre, ott a reluxát egy úgynevezett feszítő zsinórral látjuk el, főleg ajtó elé szerelt reluxánál fontos. Ennek feladata, hogy megakadályozza a reluxa lengését, illetve a bukó ablakoknál az ablak döntésekor követi az ablak dőlését.
Reluxa anyaga alumínimum 16 illetve 25 mm-es kivitelben készítjük, a színmintából kiválasztott szinben.

redonyok1 redonyok2 redonyok3 redonyok4
Design Reluxa

Design Reluxa

Akár már 7.600.-Ft/m2


Egyre több és jobb árnyékoló berendezések jelennek meg. Ilyen a DESIGN Reluxa. Megjelenése esztétikus könnyen kezelhető az ablakba teljesen belesimul. A reluxa működtetése gyöngylánc segítségével történik, ezzel a lánccal lehet elfordítani a reluxa lapokat, valamint ezzel lehet felhúzni a reluxát. Magát a tartószerkezetet egy burkolat teljesen elfedi, ezzel még esztétikusabbá téve a kialakítását.

redonyok1
Fareluxa

Fareluxa

Akár már 19.800.-Ft/m2


Csomómentes trópusi fából készül. Fa anyagából adódóan tökéletesen pácolható, lakkozható a megrendelő igénye szerint. Szerelhetőek bowdenes és üvegpálcás kivitelben. A legnagyobb méret ami elkészíthető 140x300 cm-es. A lap szélessége alapján két méretben készül. 25mm-es és 50 mm-es.
50 mm zsinóros fa reluxa gyűjtése karnissal együtt.

redonyok1 redonyok2 redonyok3 redonyok4

Full-solar Kft.

2141 Csömör
Gárdonyi Géza 13.
Pest Megye, Hungary

Tel: 06-70/630-3405

Adószám: 14411049-1-13
Cégj: 13-09-121907

E-mail: info@full-solar.hu

Javítás

Redőny javítás: gurtni és zsinór csere, gurtni beszedő, faredőny és motoros redőny javítás.

Reluxa javítás: zsinór csere, reluxa átfúzés, forgató pálca pótlás

Napellenző javítás: motoros napellenző javítás, ponyva csere. Ha Ön szeretné lecserlélni mi méret alapján legyártjuk és leszállítjuk.

Roletta javítás: vászon csere. feszítő rugó csere stb.

Javítás rövid határidővel garanciával!

Facebook