full-solar
 
Szúnyogháló

SZÚNYOGHALÓ

Szúnyoghálóinkat üvegszálas hálóval műanyag, vagy alumínium kerettel szállítjuk. Kiválóan alkalmasak csúszó mászó és repülő rovarok ellen. Könnyen gyorsan szerelhetőek.

Három változata van:
- Fix szúnyogháló
- Mobil szúnyogháló
- Plissé szúnyogháló
 
Pliszé szúnyogháló ajtó

Pliszé szúnyogháló ajtó

Akár már 21.500/m2


Ez a fajta szúnyogháló teljesen új rendszerű eltér az eddigi megszokottaktól. Kis méretek jellemzik az az nem kell hozza tokot készíteni, mint a mobil hálókhoz. Felszerelés után nem lesz küszöb, amit át kell lépni valamit könnyű kezelhetőség jellemzi. Az pliszé ajtó elhúzása után igen kis helyet foglal. Ennél a típusnál a haló anyaga jóval vastagabb mint a mobiloknál így kiválóan alkalmas nem csak rovarok hanem kisállatok távol tartására. pld. Cica háló

redonyok1 redonyok2 redonyok3

Cica háló

Akár már -


Ezek a szúnyoghálók a szokásostól jóval erősebbek vastagabb anyagból készültek megakadályozva, hogy a kedvencek a cicusok kiszökjenek vagy rosszabb esetben az emeleti lakásból kiessenek. Természetesen a cica háló alap funkciója továbbra is a rovarok elleni védelem megmarad.

Oldalt mozgó szúnyogháló

Oldalt mozgó szúnyogháló

Akár már 17.900.-/m2


Ezeket a szúnyoghálókat főleg erkélyajtóknál érdemes használni. Míg a mobil hálók fentről lefelé mozognak, ezek oldalt mozgást végeznek. Fő előnye, hogy igen kicsi helyen elfér nem akadályozva az erkélyen való mozgást. Karbantartást nem igényel. Maga a háló kinyitáskor egy 4.5 x 4.5 cm-es tokba csavarodik fel, alul és felül sínben fut. A sin szőrös betéttel van ellátva amely között mozog maga a szúnyogháló megakadályozva a rovar bejutását. Záráskor teljes magasságban egy mágneszár rögzíti a szúnyoghálót.

redonyok1
Mobil szúnyogháló

Mobil szúnyogháló

Akár már 12.900.-/m2


Anyaga teljes egészében alumínium, festése eloxált így kiváló idő álló hosszú éveken át nem kell festeni. Háló anyaga üvegszál erősítésű műanyag. Az ablak keretére teljesen ráfekszik, valamint a lefutó rendszerében szőrzetnek köszönhetően a különböző rovarok nem tudnak lakásba bejutni.

redonyok1 redonyok2

Fix szúnyogháló

Akár már 9.800.-/m2


A fix szúnyogháló keret anyaga műanyag vagy alumínium. Olcsósága miatt kiválóan alkalmazható azokon a helyeken ahol nem okoz gondot, hogy a balkonon nem lehet kihajolni vagy porrongyot kirázni, ugyan akkor a rovarokat tökéletesen távol tartja.

Full-solar Kft.

2141 Csömör
Gárdonyi Géza 13.
Pest Megye, Hungary

Tel: 06-70/630-3405

Adószám: 14411049-1-13
Cégj: 13-09-121907

E-mail: info@full-solar.hu

Javítás

Redőny javítás: gurtni és zsinór csere, gurtni beszedő, faredőny és motoros redőny javítás.

Reluxa javítás: zsinór csere, reluxa átfúzés, forgató pálca pótlás

Napellenző javítás: motoros napellenző javítás, ponyva csere. Ha Ön szeretné lecserlélni mi méret alapján legyártjuk és leszállítjuk.

Roletta javítás: vászon csere. feszítő rugó csere stb.

Javítás rövid határidővel garanciával!

Facebook